Daguitstap 14 Oktober

Datum: 
14/10/2017 - 08:00

Hallo Chirovrienden!

Zoals gewoonlijk gaan we ook dit jaar met de chiro op een onvergetelijke daguitstap! Dit jaar trekken we met z’n allen naar MOVIEPARK!!!

Deze kans mag je zeker en vast niet zomaar voorbij laten gaan, dus wat jullie zeker moeten doen is:

* zaterdag 14 oktober in jullie agenda noteren. Iedereen wordt om 08:00 uur op de Chiro verwacht, zodat we met z’n allen samen kunnen vertrekken met de bus richting Moviepark.

* een rugzakje meenemen met daarin zeker een lunchpakket, drinken en een koek, eventueel ook een regenjas (maar we hopen natuurlijk dat het zonnetje ook van de partij is). We komen pas om 19:00 uur terug aan op de chiro, dus neem best ook een extra hapje mee voor onderweg. Centjes worden deze dag best thuis gelaten, deze heb je niet nodig om een geslaagde dag te beleven!

* je chiro-uniform klaar leggen zodat je hem 14 oktober zeker kan aandoen.

* je inschrijven, dat kan je doen door onderstaande strookje aan je leiding te bezorgen of een mail ter bevestiging sturen. Dit kan je doen naar: tom-dierckx@hotmail.com OPGELET! Moviepark bevindt zich in Duitsland. Het is dus zeer belangrijk dat je onderstaand strookje waarin je toestemming geeft dat wij met jullie zoon/dochter buiten België gaan, handtekent en de dag zelf een KIDS-ID mee geeft.

* voor dit onvergetelijke avontuur betaal je slechts 27.5 euro, dit je moet bezorgen aan iemand van de leiding.

* ’s avonds kunnen de mama’s en papa’s jullie omstreeks 19:00 uur terug op de chiro verwachten, daarna kunnen zij ook meegenieten van jullie geweldige avontuur!

We hopen dat jullie allemaal meegaan en dat we er een fantastische dag van kunnen maken!!

Vele groetjes, jullie leiding!

 
De Brief kan u ook nog eens terugvinden op de nieuwspagina .
TOT DAN!